donderdag 12 november 2009

Jongste Wereldkampioen Poker ooit wint 5,6 miljoen in Las Vegas!


Joe Cada uit Michigan was altijd al goed in pokeren. Zijn ooms en tantes vonden het al minder leuk om met hem te spelen op feestjes voor "echte dollars". Maar wat begon als een hobby, werd al snel een echte verslaving. Joe Cada stopte met zijn studie en richtte zich voor de volle 100% op het spelen van poker. Iets waar zijn ouders niet zo heel erg blij mee waren maar Joe gaf aan dat niets hem kon stoppen. Het was als een roeping, die hij moest volgen.

Dit jaar werd de 21-jarige Joe Cada de jongste pokerkampioen ooit. Hij won de prestigieuze World Series in Las Vegas en won daarmee maar liefst 5,6 miljoen EUR en voor een jaar de titel van Wereldkampioen Poker.

Joe is een verstandige jongen en zet het meeste geld opzij om ooit verder te kunnen gaan met studeren. Hij geeft aan dat hij beseft dat geluk ook een rol speelt. Dat wat gewonnen wordt net zo gemakkelijk weer verloren kan worden, wanneer de kansen zich ooit zouden keren.

Joe Cada versloeg maar liefst 6.493 spelers om 5,6 miljoen EUR te kunnen winnen. Geluk en wijsheid gaan vaak hand in hand.