woensdag 18 november 2009

Bij welk percentage naakt is de kans op optimale verleiding het grootst?



Wat kan een vrouw het beste aantrekken om te komen tot een succesvolle verovering aan het einde van een avondje stappen? Zo weinig mogelijk? Of is dat misschien toch niet het geval?

Een vreselijk dilemma natuurlijk, want bij teveel kleren zou ze wel eens totaal over het hoofd kunnen worden gezien, terwijl ze bij te weinig kleren wellicht alleen de verkeerde mannen naar zich toe trekt...

Gelukkig snelt de wetenschap ons te hulp met de resultaten van recent onderzoek op dit gebied. Het verlossende antwoord op de vraag is dat met een outfit, die 40% van het vrouwelijk schoon onbedekt laat, de dame in kwestie het meeste kans maakt op de aandacht van begeerlijke en geschikte mannen.

Om tot deze resultaten te komen trokken Britse wetenschappers het Londense nachtleven in en filmden de interacties tussen de aanwezige mannen en vrouwen. Er werd bijgehouden welke vrouwen door welk type mannen werden aangesproken. Uit het onderzoek bleek dat voor 60% aangeklede vrouwen relatief de meeste aandacht kregen. De reden hiervoor zou zijn dat meer dan die 40% naakt een signaal zou kunnen vormen voor mogelijke toekomstige ontrouw.

Wat jammer genoeg niet duidelijk wordt is welke 40% wij vrouwen nu precies ontbloot moeten laten om exact de juiste mannen naar ons toe te trekken. De onderzoekers suggereren dat het laten zien van "wat been" en "wat arm" de beste kansen op succes zou moeten genereren. Hmmm, ok....