maandag 16 november 2009

Is jouw partner je ontrouw? Lees het op Internet!


Een Braziliaanse blogger heeft er een missie van gemaakt om de namen van mannen, die worden bedrogen door hun partner, op het Internet te zetten. Tot nu toe zijn er meer dan 300 namen van slachtoffers openbaar gemaakt via een populaire sociale netwerksite.

Uit onderzoek bleek dat er sprake was van relatief veel ontrouw door vrouwen in de staat Minas Gerais, wat aanleiding vormde voor de blogger om persoonlijk wat detective werk te gaan verrichten. Dertig procent van de vrouwen gaf in de studie aan dat ze naast hun huwelijk nog wat 'extra' contacten hadden.

Een getroffen echtgenoot blijft achter zijn vrouw staan en zegt 'Mijn vrouw is katholiek en een harde werker, ik heb geen enkele reden om haar niet te vertrouwen.' Een andere vrouw geeft aan dat het verschijnen van haar man's naam op de website haar bijna haar relatie had gekost. Ze had die avond heel wat moeten uitleggen thuis.

De politie probeert de verontruste inwoners van Minas Gerais gerust te stellen en belooft er alles aan te doen om de zaak te onderzoeken. Hoe de blogger aan zijn materiaal komt is vooralsnog volledig onduidelijk en hoeveel waarheid er in de beweringen rust helaas ook...