dinsdag 15 december 2009

Kus geen kikker voor een droomprins....





In de Unites States is het nu al een hype door de nieuwe Disney film The Prinsess and the Frog: Kus een kikker en die ontpopt zich op wonderbaarlijke wijze tot de prins van je leven. In Amerika wordt er al gewaarschuwd door de medische wereld dat het kussen van kikkers niet zonder risico is.

Met name kleine meisjes kussen, sinds de film De Prinses en de Kikker in de bioscopen draait, namelijk significant meer kikkers in de hoop op liefde.

Kikkers kunnen bij mensen echter besmetting met salmonella veroorzaken. Amerikaanse artsen waarschuwen dan ook dat ongeoorloofde handelingen met amfibieën ziektes met zich meebrengen en geen prinsen.

Op dit moment zijn al 48 gevallen geregistreerd van salmonella besmetting ten gevolge van het kussen van een kikker. In hoeveel gevallen de jongedames niet werden besmet en wél de droomprins kregen waar ze op hoopten werd echter niet vermeld.

Als de kans op een droomprins bij het kussen van een kikker 1 op de 1000 is maar de kans op een droomprins 999 op 1000, zou ik die kikker ook kussen...
(hygiënische doekjes uit de Mexicaanse griep preventie-kit bij de hand natuurlijk)